Detingut un home per 6 atracaments, un d’ells a Gavà
Detingut un home per 6 atracaments, un d’ells a Gavà

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 21 anys acusat de cometre sis robatoris amb violència i intimidació, en els quals amenaçava a les víctimes amb una presumpta arma de foc per a robar-los les seves pertinences.

Els sis atracaments van ser comesos amb el mateix ‘modus operandi’ a mitjans febrer a Gavà ,Cornellà, L’Hospitalet i Sant Boi per un grup de tres persones, que ja han estat identificades encara que, de moment, només s’ha detingut a una d’elles.

La recerca va arrencar quan els investigadors van tenir coneixement de tres robatoris amb violència i intimidació comesos la nit de l’11 al 12 de febrer en una zona pròxima al Parc de Can Mercader, de Cornellà.

Els investigadors van esbrinar que la nit anterior s’havien comès dos robatoris violents similars en els municipis de Gavà i Sant Boi de Llobregat. Uns dies després, els agents van tenir coneixement d’un sisè robatori violent, amb el mateix ‘modus operandi’, a L’Hospitalet

Segueix la investigació

Els agents van aconseguir constatar que els fets havien estat realitzats per les mateixes persones i gràcies a les gestions de recerca i a les imatges gravades per les càmeres de seguretat van aconseguir identificar als presumptes autors.

El passat 18 d’abril, els Mossos de la comissaria de Cornellà van detenir a un dels presumptes autors dels sis robatoris amb violència i intimidació.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Així mateix, la recerca continua oberta i la policia catalana no descarta més detencions.