Dijous de mala mar
Foto: Xavi Cabo Papiol

Superat l’episodi de neu i fred, el dijous s’ha llevat encara amb restes d’inestabilitat, i és que no es descarten plugims en diferents moments del dia a la ciutat. El que sí serà notícia és el vent, especialment a la Costa Brava. Aquesta circumstància provoca mala mar, que també es farà evident a la nostra platja, especialment cap a la tarda nit. És per aquesta raó que la Direcció General de Protecció Civil ha activat en fase d’alerta el pla Inuncat i Procicat i es recomana molta prudència arran de costa, respectant els tancaments d’accés als punts del litoral on les onades trenquen amb força.

Durant el cap de setmana les temperatures seran més altes i aniran passant més sistemes frontals poc actius. Demà farà sol, però a la tarda creixeran núvols i pot ploure a la nit.

Dissabte serà un dia força assolellat a la Zona Delta, però diumenge arribarà un altre front que s’entreveu més actiu amb xàfecs i algunes tempestes.

A partir de dilluns, els termòmetres baixen una mica amb valors normals per a l’època, amb nits fredes però migdies agradables.