Distintius qualitat comerç Gavà

L’Ajuntament de Gavà ha lliurat, aquest dissabte, els distintius “Gavà, comerç de qualitat” a diversos establiments de la ciutat amb l’objectiu de posar en valor el seu “bon servei, producte i professionalitat”. Va ser en el decurs d’un acte que va tenir lloc als baixos del Museu i, on també es va donar el tret de sortida a la campanya de Nadal, època que segons assegura el sector, “esdevé, sense cap mena de dubte, la més intensa de l’any”.

En aquesta ocasió, van rebre l’acreditació per primera vegada la llar d’infants l’Illa dels Petits i la Rostisseria La Bòbila. De la seva banda, van renovar-la el Far de l’Illa, la joieria Jordi, Moda Parés, l’armeria Muñoz i Bruach i Murillo Gestió.

L’alcaldessa lloa el comerç local

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, qui va encapçalar l’acte al costat del tinent d’alcalde de comerç Ramon Castellano, va lloar “el gran esforç i professionalitat del comerç de proximitat que, lluny de ser petit, és molt gran”. Sánchez assegura que, “més enllà de les acreditacions, cal destacar l’esperit de sacrifici i que fan tots ells aixecant la persiana cada dia, i contribuint, de manera decisiva, al dinamisme de Gavà, una ciutat amb vida, on es pot passejar i trobar tot allò que un pot necessitar”. L’alcaldessa també els va agrair la seva “implicació en tots els actes de ciutat, ja sigui per festes, com la Fira d’Espàrrecs o a favor de causes i campanyes com el 25 de Novembre, amb el repartiment de bosses per sensibilitzar contra del violència masclista”.

Raquel Sánchez també va fer referència a la campanya de Nadal “Urban shopping”, que des de l’any passat es fa de manera conjunta amb els municipis veïns de Viladecans, Castelldefels, el Prat i Sant Boi, amb l’objectiu de “donar-li un major impuls”, i en aquest sentit ha precisat que “vosaltres també sereu més forts si, enlloc de competir, treballeu de manera col·laborativa”.

Finalment, va destacar els bons resultats del Pla de dinamització comercial que “s’ha anat fent i modificant amb la  vostra participació i en funció de les vostres necessitats”, i va tancar la intervenció recordant Juan Carlos Ballestero, el propietari del restaurant La Molleteria qui ens deixava recentment de forma sobtada.