Diumenge de Festa Major 2019
Les havaneres posaran el punt i final a la Festa Major

Gavà celebra el seu darrer dia de Festa Major amb un diumenge farcit de propostes dallò mes variat. Des de les 9 del matí, can Torelló segueix la disputa del torneig internacional organitzat pel Club de Beisbol i Softbol Gavà, mentre que a la plaça de Jaume Balmes ja es comencen a posicionar els integrants dels Amics de les plaques per dur a terme una matinal d’intercanvi entre col·leccionistes. Una altra activitat en dansa és el Safari Fotogràfic organitzat per Trenca’t la Closca i la XXV Trobada de puntaires de Sant Pere amb participants vingudes d’arreu de Catalunya i que omplen l’illa de vianants

A les 11 hores donarà inici la Water fest a la plaça Balmes amb tot un circuit obert i instal·lacions on l’aigua és la protagonista amb tobogans inflables, piscines per a nadons, festa de l’escuma i música.

Tot seguit, i dins l’espai de les cases i entitats regionals de Gavà, a la plaça de Jaume Balmes, la Casa de Andalucía ofereix un programa amb actuacions de grups de l’entitat i d’altres de convidades, una paella popular per dinar i un espectacle musical.

A les 18.30 hores podrem gaudir de l’exhibició participativa de Gavàdance, a la plaça de Josep Tarradellas que oferiran una master class de balls de saló i, mitja hora després, començarà el Xerinolis des del passeig de Joan Maragall, un cercavila que culminarà a la Torre Lluc.

A les 21.30 hores començarà, d’una banda, la Mostra de Dansa, amb la participació de les escoles i centres de dansa de Gavà i altres convidats a l’Auditori Marc Grau, i de l’altra la cantada d’havaneres, al parc de la Torre Lluc amb el Gats Vells i el grup l’Empordanet. A la mitja part, se servirà el tradicional rom cremat.