Diumenge sobre rodes a Gavà
La passejada arribarà a la platja.

La Unió Muntanyenca Eramprunyà, organitza aquest diumenge la seva tradicional pedalejada a la platja. La sortida, de caràcter familiar, partirà des de davant de la seu de l’entitat, al carrer Salvador Lluch.

L’itinerari, de 14 quilòmetres de distància, passarà pel carrer Salamanca, l’avinguda de Bertran Güell, l’avinguda del Mar, el camí agrícola de les Parets fins a la Murtra, es creuarà l’autovia pel pont del costat de la Murtra i s’enfilarà l’avinguda Europa i el carrer de Sitges fins a la platja, on es farà l’esperat esmorzar col·lectiu amb entrepans de xistorra, bacó, formatge i begudes i cafès. El grup, anirà protegit, tot moment, per la policia municipal.

La tornada a Gavà pel carril bici passarà per l’avinguda de Bertran Güell i l’avinguda del Mar fins a entrar al nucli urbà on es farà un petit recorregut pel carrer Fortià Casanovas, la plaça de l’Església, el carrer Lluís Dalmau, el carrer Montserrat i el carrer del Centre fins al Parc de la Torre Lluc.

Més seguretat

Uns minuts abans de començar la pedalejada, es llegirà un manifest en defensa de la protecció dels ciclistes a les carreteres i carrers de les nostres ciutats, tot recordant la vital importància que els cotxes mantinguin una distància mínima d’1 metre i mig quan avancin a un ciclista o grup de ciclistes.

L’UME facilitarà una assegurança temporal per aquest dia, per a tots els participants de forma gratuïta.