Un centenar de persones a la bicicletada de UME

Prop d’un centenar de persones van participar diumenge en la passejada en bicicletada organitzada per la Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME). La passejada, de 14 quilòmetres de distància, va partir de davant de la seu de l’entitat al carrer de Salvador Lluch rumb cap a la platja. La ruta va ser l’habitual: El carrer Salamanca, l’avinguda de Bertran Güell, l’avinguda del Mar, el camí agrícola de les Parets fins a la Murtra, es creuarà l’autovia pel pont del costat de la Murtra i s’enfilarà l’avinguda Europa i el carrer de Sitges fins a la platja, on es va fer el tradicional esmorzar col·lectiu a càrrec de l’entitat.

La tornada a Gavà pel carril bici va passar per l’avinguda de Bertran Güell i l’avinguda del Mar fins a entrar al nucli urbà on es va fer un petit recorregut pel carrer Fortià Casanovas, la plaça de l’Església, el carrer Lluís Dalmau, el carrer Montserrat i el carrer del Centre fins al Parc de la Torre Lluc.

Més seguretat

Uns minuts abans de començar la pedalejada, es va llegir un manifest en defensa de la protecció dels ciclistes a les carreteres i carrers de les nostres ciutats, tot recordant la vital importància que els cotxes mantinguin una distància mínima d’1 metre i mig quan avancin a un ciclista o grup de ciclistes.

L’UME va facilitar una assegurança temporal per aquest dia, per a tots els participants de forma gratuïta.