Divendres més Bàsquet Alba

Divendres passat va arrencar una nova edició del Bàsquet a l’Alba, una de les propostes d’estiu que, aquest 2018, suma la seva sisena edició i, que temporada rere temporada, es consolida i creix en participació. El torneig lúdic de tres contra tres que organitza el Club Bàsquet Gavà es farà també aquest divendres, i el proper 20 de juliol, a la zona esportiva de can Tintorer. L’activitat, segons el club, “cerca la participació, el bon ambient i la diversió més enllà de l’esperit competitiu”

Per prendre-hi part només cal ser un aficionat al bàsquet, tenir més de catorze anys, reunir un grup d’amics disposats a formar equip i presentar-se en les pistes exteriors de la Zona Esportiva de can Tintorer a partir de les 20 hores. El torneig va néixer com una activitat d’estiu i bàsicament lúdica i cada any creixen no d’inscrits. El club destaca “la gran presència de públic que gaudeixen de l’espectacle esportiu a l’aire lliure, a la fresca de la nit i amb música d’ambient”

Durant aquests dies, l’ONG ACCEDE, posarà servei de bar, on els assistents podran prendre un entrepà calent o fred i begudes fredes a bon preu. Els beneficis que se n’obtinguin es destinaran al projecte de cooperació que aquesta entitat sense ànim de lucre porta terme a l’escola Adengur, a Woldiya, a Etiòpia per millorar les seves condicions i promocionar-hi la pràctica esportiva.

El torneig s’organitza en 3 categories: mini, de preinfantil a cadet i junior-sènior. En total es poden inscriure fins a 32 equips en junior-sènior, 16 de preinfantil a cadet i 8 en minis.