Dolors Montserrat visita la Fira

La portaveu del grup parlamentari popular a Europa, Dolors Montserrat, ha estat a Gavà per visitar la Fira d’Espàrrecs. Ho ha fet acompanyada dels integrants del partit a nivell local i amb la candidata a les eleccions municipals, Mónica Parés, al capdavant.

Montserrat ha dit que “és un plaer conèixer la fira i mostrar tot el nostre suport als pagesos, que tot i que l’esquerra culpabilitza del canvi climàtic, nosaltres sabem que són els qui millor coneixen i cuiden la terra per obtenir el millor producte”.

L’eurodiputada afirma que “el PP som els grans defensors de l’agricultura, la ramaderia i el món rural, per això, sempre que hem governat, tant a Espanya com a Europa, hem aconseguit millores, mentre que quan mana l’esquerra el sector va a pitjor. Creiem que cal donar-los tot el suport possible perquè estan patint molt amb l’increment de costos, i se li demanen molts esforços i en canvi no reben cap ajuda per part del govern

Dolors Montserrat considera que “el sector agroalimentari és primordial i per això sempre l’hem defensat, com amb les ajudes de la PAC que van fer possible que durant el confinament no faltés cap producte en cap lloc. També estem al costat dels autònoms, el comerç i la petita i mitjana empresa que, com a generadors de riquesa i ocupació, no poden ser abandonats com fa sempre l’esquerra creant un escenari de pobresa, desigualtat i precarietat”

Finalment, Dolors Montserrat ha assegurat que “si Mónica Parés governa a Gavà ajudarà a aquest sectors, es dinamitzarà més la Fira d’Espàrrecs, abaixarà impostos i crearà oportunitats”.