El Bosque Maldito
800 persones van fer El Bosque Maldito aquesta passada Nit de Halloween (Imatge: cortesia Mónica García)

Unes 800 persones van passar la passada Nit de Halloween per la iniciativa que l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) del col·legi Santo Ángel organitza cada 31 d’octubre, El Bosque Maldito. “Va anar tot perfecte, es van vendre les 800 entrades que vam posar a la venda, i enguany hi ha hagut una gran implicació en el grup organitzatiu que va fer que tot anés molt més fluid que altres anys, segurament degut als anys d’experiència que portem”, ens explica Mónica García, vocal de l’AFA del Santo Ángel.

García vol destacar justament aquesta implicació dels pares, mares i alumnes del col·legi que han ajudat a organitzar El Bosque Maldito, unes 8 persones en tasques de coordinació i unes 70 persones desplegades al llarg de tot el recorregut com actors: “L’esforç i la col·laboració que hem tingut per part de pares, mares i alumnes ha estat un 10. El nen més petit que teniem tenia només 6 anys, i tant ell com la resta d’actors van aguantar totes les hores que va fer falta, van ajudar en tot, fins i tot després es van quedar a netejar tot el bosc. Va ser magnífica aquesta implicació, i de fet sempre els hi dic que sense ells i sense el seu esforç seria totalment impossible tirar endavant una iniciativa com aquesta”.

El Bosque Maldito
Tot preparat per espantar a la gent!! (Imatge: cortesia Mónica García)

Així doncs, l’AFA del Santo Ángel en fa una valoració “molt positiva” perquè, a més, “mou a molta gent, fa que després moltes persones es quedin a sopar a Gavà, i aconseguim atraure fins i tot a gent de fora de Gavà ja que tenim constància de gent que es va desplaçar des de Viladecans, Cornellà, L’Hospitalet o Sant Joan Despí, per posar alguns exemples”.

El Bosque Maldito d’enguany, tot i que presentava alguns canvis menors, sí que en va afegir un d’important, i és que es va suprimir la zona del túnel ja que “se’ns formava un tap de gent allà, així que vam decidir provar a fer aquella zona sense túnel i vam posar en el seu lloc una escena final que era una mena de laberint, i crec que ens va sortir bastant bé i que va funcionar com estava planejat”.