El bus L77 tots els mesos

A partir d’aquest dilluns, 1 de juliol, es torna a posar en marxa la línia L77, que consolida la connexió en transport públic del barri de Gavà Mar amb l’aeroport tots els mesos de l’any, a més d’ apropar la platja de Gavà als municipis metropolitans.

Així, fins al 31 d’agost la platja per als ciutadans de Sant Joan Despí, Cornellà i Sant Boi estarà encara més a prop en transport públic. La línia L77 que cobreix des de l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan fins a l’aeroport del Prat (terminal T1) arribarà també fins a Gavà Mar, fent parada a l’avinguda Europa/avinguda del Mar (Platja Pineda). Ho farà durant tot aquest període estiuenc entre les 7.00 i les 19.00 hores, respectant també els horaris habituals ja establerts per a comunicar-se amb l’aeroport.

Les sortides des de Gavà Mar, sentit Sant Joan Despí, amb parada també en l’aeroport, seran de 8.10 hores a 20.10 hores, cada 30 minuts.

L’ampliació cap a la platja beneficiarà també als ciutadans de Gavà Mar, ja que amb la L77 podran comunicar-se durant aquests dos mesos de manera directa i sense parades amb l’aeroport.