El CBS Gavà cau a la final

El Club de Beisbol i Softbol Gavà ha perdut l’oportunitat de ser equip de Divisió d’Honor la propera temporada després de caure, a la final d’ahir, contra el Toros de Pamplona, conjunt invicte durant tota la competició. Malgrat tot, l’equip de la nostra ciutat ha fet una gran paper durant tot el Campionat d’Espanya disputat, des de dijous, al camp Municipal del Parc Amate de Sevilla.

En el primer partit van vèncer als amfitrions per 11 a 4 i en el tercer xoc també van alçar-se amb el triomf doblegant al Llano BC de Gijón per 19 a 4. Els navarresos però, van ser la seva pedra a la sabata i el Gavà no va poder vèncer en cap dels dos xocs. En el primer, van perdre clarament per 1 a 16, mentre que la final va ser molt més ajustada amb un resultat de 5 a 3.

Des del CBS Gavà es mostren “molt orgullosos de l’equip i del gran partit que han fet els nostres nois en la final”. Asseguraven que “ha estat un partit molt emocionant i renyit fins al darrer moment enfront d’un potent equip dels Toros de Pamplona amb un gran nombre de jugadors amb experiència”

Des del club de la nostra ciutat, tot i admetre que “no ha pogut ser” precisen que “el resultat 5-3 ens deixa una molt bona sensació del que pot arribar a fer aquest gran equip” i refermen que han “donat la cara”.

Així mateix destaquen “el grandíssim paper dels pitchers, Carlos Contreras i Eric Collado, així com el home Run d’Ángel Campos impulsant 3 carreres”.

Estadístiques del partit