El CF Gavà a punt per tornar a la feina
L'equip lluirà aquestes equipacions

El CF Gavà ja està a punt per iniciar la feina. Dilluns, l’equip comença els entrenaments per afrontar, divendres 27, el seu primer compromís amistós enfront la Fundació Grama, i diumenge 29 de juliol, el primer encontre oficial contra el Lleida Esportiu en Copa Catalunya a la Bòbila.

Val a dir que, el nou CF Gavà ha presentat ja el seu nou carnet de soci i l’equipació nova, que manté el disseny de la de l’any passat amb la marca Hummel, amb els colors blaugrana com a protagonistes, incorporant, això sí, el color blanc en alguns detalls, i la segona vestimenta amb els colors groc i negre.

El Club també ha donat a conèixer el seu darrer fitxatge. Es tracta de Pau Mañé, procedent de l’Espluguenc de segona catalana, i que ajudarà a reforçar l’atac. Tot i així, és un jugador que s’ha format a Gavà al cadet i al juvenil de l’escola de futbol. Després va passar pel Sabadell de tercera i pel Rubí a primera catalana.

Altres incorporacions, a més de les ja esmentades, són les del central i lateral dret Pau Punzano, format al Cornellà i procedent ddel Begues, el també defensa Marc Martínez amb experiència en Tercera a les files del Castelldefels. En posició d’interior, el cos tècnic ha confiat en Adrià Moreno format al Begues i amb gran tècnica.

També hem sabut que, en posició d’extrem, jugarà el brasiler Junior i també en la línia davantera el club incorpora a Euge, també del Begues i a Morata, fill del qui també va jugar al CF Gavà entre 1979 y 1985.