El CF Gavà deixa la competició aquesta temporada
Ivan Carrillo, president del CF Gavà

El CF Gavà ha decidit deixar la competició aquesta temporada, tot i que ara fa uns dies el Procicat relaxava les restriccions i permetia als equips de Primera Catalana reprendre la lliga. La situació dels clubs però, segueix essent molt complicada i ja fa uns dies, molts d’ells, entre els que es trobava el Gavà, van signar una carta conjunta adreçada a Joan Soteras on li exposaven la delicada situació que patien amb greus pèrdues econòmiques ja que sense ingressos no poden sufragar les despeses. Segons sembla les solucions compensatòries no han arribat i El CF Gavà ha estat un dels clubs que ha dit que plega, de moment.

El seu president Ivan Carrillo argumentava aquest dilluns a la nit, a través de les xarxes socials “la retirada” assegurant que la prioritat és “vetllar per la salut dels jugadors i els tècnics” i que no els compensa “no poder jugar davant els seus aficionats, ni per la greu la greu situació econòmica que pateixen”.

Reccordem que La Federació Catalana de Futbol anunciava aquest dilluns que poden tornar a disputar-se les competicions que donen accés a les categories d’àmbit estatal

Futbol. Serà el cap de setmana del 27 i el 28 de febrer. A la Primera Catalana es disputarà la primera fase, mentre que a les resta de competicions (Preferent Femenina i Preferent Juvenil masculina) només es farà una volta del campionat, amb els ascensos i descensos adaptats a aquesta circumstància.

Futbol sala. Començarà una setmana abans (dies 20 i 21). Podran tornar als parquets els clubs de les tres Divisions d’Honor: la masculina, la femenina i la juvenil.

Els calendaris, adaptats a les dates disponibles, es publicaran en breu. Els futbolistes federats quedaran exclosos de les restriccions de mobilitat comarcal i horària. A més, els clubs implicats podran disputar amistosos entre ells. Aquest retorn serà sempre sota el Protocol Covid-19 de la FCF, sense públic i, tot i que s’autoritza l’ús dels vestidors, es recomana evitar-los.