El CF Gavà inicia la pretemporada
La primera sessió va tenir lloc dilluns a can Torelló

El CF Gavà ha iniciat la pretemporada aquesta setmana amb sessions que combinen el treball físic i la feina d’equip, i és que, aquest conjunt que el nou cos tècnic ha anat perfilant amb molt poc temps, incorpora fins a 17 homes nous i només continuem Marcos López i Junior.

Tot i que, un bon nombre d’efectius havien estat en algun moment al CF Gavà i eren coneguts, i d’altres provenen del Begues, conjunt entrenat per Serrano la passada temporada, ell mateix admet que parteixen “de zero” i per això la pressió de l’ascens no la contempla. Segons explica el tècnic, “del que es tracta és d’anar treballant amb il·lusió, i dia i dia, per veure com és l’evolució. Avui, aquest conjunt és un meló per obrir, una veritable incògnita”.

Tot i que, tant Serrano com Poch, ja tenen a punt la plantilla en la primera sessió dilluns hi van participar 4 jugadors a prova.

El nou Gavà de Primera Catalana jugarà el seu primer amistós aquest divendres, 27 de juliol, enfront la Fundació Grama, i el primer xoc oficial, en Copa Catalunya, aquest diumenge, 29, a la Bòbila, a les 19 hores contra el Lleida

El primer partit de Lliga el jugaran el 2 de setembre contra la Montañesa.