El comerç local guarneix els aparadors per la Fira
Un dels aparados guarnits

L’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants WoW Gavà, convoca el concurs d’aparadors “La pagesia i els espàrrecs de Gavà”, en el marc del programa d’activitats “Temps d’Espàrrecs 2022”.

L’objectiu d’aquest certamen és reconèixer la creativitat, l’elaboració i la decoració dels aparadors dels establiments comercials de la ciutat, a més de la promoció de l’espàrrec de Gavà, la pagesia, la Fira d’Espàrrecs i el comerç local de la ciutat.

Un dels aparadors participants

Premis

Es lliuraran quatre premis (tres del jurat i un popular). El premi guanyador a l’aparador més popular, serà el que obtingui més “likes” en el perfil de Facebook de Fira d’Espàrrecs de Gavà durant el període del concurs.

La gent pot votar fins l’1 de maig, fins a les 20 hores fent “M’agrada” (ditet cap amunt) a la foto del l’aparador preferit al Facebook de Fira d’Espàrrecs de Gavà.

Primer premi

Inclou un diploma i un premi de 300€ (6 xecs regal de 50€ a bescanviar en producte i/o serveis en els comerços associats a Wow Gavà).

Segon premi

Inclou un diploma i un premi de 200€ (4 xecs regal de 50 € a bescanviar en producte i/o serveis en els comerços associats a Wow Gavà).

Tercer premi

Inclou un diploma i un premi de 100€ (2 xecs regal de 50€ a bescanviar en producte i/o serveis en els comerços associats a Wow Gavà).

Premi a l’aparador més popular

Inclou un diploma i un premi de 100€ (2 xecs regal de 50€ a bescanviar en producte i/o
serveis en els comerços associats a Wow Gavà).

El lliurament de premis tindrà lloc el 9 de maig.