El CuEmE encara la recta final
L'alcaldessa ha visitat l'escola Eramprunyà.

El projecte CuEmE encara la seva recta final amb la proximitat del dia de Sant Jordi. Els alumnes de l’escola l’Eramprunyà han rebut la visita de l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, que s’ha interessat per com treballen en l’elaboració de les roses i el merxandatge que vendran a la Rambla el proper 23 d’abril.

Aquest és el tercer curs que el centre porta a terme aquest projecte que, segons ha explicat la directora del centre, Adela Fernández “té com a finalitat treballar els valors, les habilitats i les capacitats vinculades a l’emprenedoria”. Fernández precisa que “l’experiència ha resultat, fins ara, molt enriquidora i la valoració de professorat alumnat i famílies han sigut prou positiva”.

L’alcaldessa, Raquel Sánchez, també ha destacat “la bona resposta que fan equip docent, estudiants i famílies, vers aquesta acció pedagògica i poder descobrir la gran creativitat dels nostres nens i nenes”.

La iniciativa, engegada conjuntament pels Departaments d’Educació i de Promoció Econòmica, està adreçada als alumnes del cicle superior d’educació primària i té per objecte crear una cooperativa a l’aula.

El programa CuEmE està finançat per la Diputació, entitat que tanmateix dóna suport a la seva implementació. De la seva banda, l’Ajuntament hi dóna suport al amb la creació de la cooperativa, tant des de la vessant d’educació com de la promoció econòmica. La intenció és que, en propers cursos, s’incorporin al programa altres escoles de la ciutat.