Nacho Martín conversa amb Francisco Gavilán a les portes de l'espai agrícola

El portaveu del grup de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, ha visitat aquest diumenge la 67ª edició de la Fira d’Espàrrecs de Gavà, una mostra que viu ja les seves darreres hores i que, segons ha assegurat el líder del partit a nivell local, Francisco Gavilán “és un goig viure-la en una jornada on també celebrem el Dia del Treballador i el Dia de la Mare”.

Gavilán ha qualificat la Fira de “gran èxit, tant per la bona participació dels diferents sectors com per la bona afluència de gent que es nota que tenia moltes ganes de tornar a sortir al carrer després dels dos anys de restriccions que ens ho han impedit”.

Nacho Martín també ha lloat la Fira, un esdeveniment amb 90 anys d’història, destacant “la gran qualitat i creativitat de les paneres de fruits del camp que hi ha exposades, i la feina de la pagesia, un ofici que avui, coincidint amb el Dia del Treballador, cal posar en valor perquè tot sovint no se’ls dona l’atenció que mereixen. Amb actes com aquests doncs, es posa de manifest la importància de l’agricultura en la vida de la gent”.