Espai Maragall presenta Gavà Dates

L’Espai Maragall presenta, aquest dissabte a partir de les 19 hores, “Gavà Dates”, un espectacle ple de sorpreses que combina diferents disciplines com teatre, cinema, dansa i música. A més, i segons explica un dels seus creadors, Jordi Castejón, “hi haurà un munt de sorpreses i la necessària interacció per part dels espectadors”.

L’activitat és un projecte conjunt de la companyia de teatre amateur Spectacular spectacular i de la productora Visual Grup Films, però també compta amb la participació d’altres grups locals com ara La Igualtat, El grup de l’Eramprunyà, els Gamusinos o L’escola El Muro, entre d’altres. Es tracta, segons Castejón, “d’una experiència on els assistents es començaran a divertir des del mateix hall, on s’haurà habilitat una mena de bar”. Amb l’entrada, que costa 7 euros, hi ha inclosa una consumició per poder assaborir, entre d’altres, l’anomenat “còctel de l’amor” creat expressament per a l’ocasió. En aquest espai també hi haurà un photocall i la “càpsula de l’amor”, on la gent podrà entrar i gravar un missatge a algú a qui estimi o per buscar parella. Val a dir que, aquests enregistraments es podran projectar en algun moment durant la vetllada. També hi haurà assessors de l’amor passejant per allà i una sorpresa de ball.

En l’accés al pati de butaques, es lliurarà un sobre a cada persona que caldrà obrir quan s’indiqui. A dins hi haurà una piruleta i un seguit d’instruccions a seguir quan calgui. Durant l’activitat, que acabarà cap a les 21.30 hores, es passaran fins a 5 curtmetratges gravats a la ciutat amb el tema l’amor vist des de diferents perspectives, gags teatrals, la rifa de berenars gentilesa de Sunset Cafè i moltes altres sorpreses. El públic també tindrà l’oportunitat d’assaborir algun dolç tipus brownie.