Segon dissabte del Mercat de Pagès

Aquest dijous, 15 de juliol, el Mercat de Pagès estarà a Gavà Mar. Les parades, que es muntaran en l’entorn del monument de la Vela, a l’avinguda del Mar, també hi estaran el dijous, dia 22 en aquest mateix punt. Així mateix, el proper dissabte, 24 de juliol, tornarà a estar actiu a la plaça Major i al carrer de Salvador Lluch on, a més de venda d’hortalisses i fruites del Parc Agrari del Baix Llobregat, també hi participaran productors alimentaris locals que complementran l’oferta comercial del Mercat de Pagès, del Mercat del Centre i de l’entorn de l’Illa del Centre.

L’acció s’amenitzarà amb música en directe amb la sessió de Mark Clark de 17.30 a 19.30 hores i, tot seguit, el concert dels Cash Caravan fins a les 21.30 hores.

L’objectiu d’aquesta acció, segons la organització, “és donar resposta a una històrica reivindicació del Mercat del Centre i del mateix sector agrari, i valorar tècnicament l’encaix en l’entorn i provar-ne la complementarietat comercial de cara a la implantació definitiva del nou Mercat de Pagès dels dissabtes que tindrà lloc la segona quinzena de setembre”.

Productes de Km0

El Mercat de Pagès, treballa per promoure el consum de proximitat i de temporada, la qual cosa té un impacte positiu en el medi ambient, ja que garanteix la pervivència d’una activitat que contribueix a la protecció d’un espai d’alt valor ecològic i ambiental, redueix les distàncies entre el punt de producció i el punt de consum, i disminueix la despesa en envasos i combustible que comporten els productes d’importació”.

Les parades no poden lliurar bosses de plàstic a la clientela, amb l’objectiu de promoure un canvi d’hàbits a favor del medi ambient.