El Partit Popular parla de promoció de comerç i demana el vot

Mónica Parés, cap de llista del Partit Popular de Gavà, ha presentat les seves propostes en matèria de comerç. La candidata popular a l’alcaldia proposa “agilitzar els tràmits d’obertura d’establiments, fomentar el comerç de proximitat com sempre ha fet el PP: el comerç emblemàtic que s’ha modernitzat, s’ha reformulat i s’ha reinventat sobretot durant l’època de crisi econòmica”.

Parés proposa també “fomentar el comerç durant tot l’any, no només fent campanyes a l’època de Nadal, rehabilitar el comerços que estiguin buits i que la promoció de la ciutat vagi de la mà del comerç a través d’un pack que ofereixi gaudir del turisme, el comerç i la restauració de Gavà”. La candidata popular ha presentat una proposta perquè “més enllà de la normativa en accessibilitat, els comerços de Gavà siguin totalment accessibles”.

Mónica Parés ha destacat que “nosaltres hem fet una campanya basada en la llibertat, la igualtat i el seny, cosa que no han fet altres partits. Ens ha sorprès que es parli de pensions quan han estat incapaços d’atendre una petició com posar un simple banc davant un centre per a la gent gran, parlar de projectes socials quan no han estat capaços d’obrir la botiga solidaria, parlar d’una base nàutica que és un projecte de l’anterior mandat, o parlar de feminisme quan han creat dones de primera i segona classe posant el nom de Neus Català a un carrer i s’han negat a posar el de dues beates màrtirs que van morir a l’Algèria i que estaven lligades a la comunitat educativa de Gavà.”.

Mònica Parés ha demanat el vot per al Partit Popular i ha afegit que “per tot això i perquè tenim dubtes de que un nou govern socialista torni a pactar amb un partit independentista, demanem el vot. Presentem un projecte basat en la llibertat, la igualtat i el seny. Ens importa Gavà i ens importen els veïns i veïnes de Gavà”.