El Pessebre tradicional es trasllada a la parròquia de Sant Pere
El Pessebre tradicional es trasllada a la parròquia de Sant Pere

Enguany, el pessebre que tradicionalment es muntava a la plaça de Josep Tarradellas canvia d’ubicació i ara es pot visitar al porxo la parròquia de Sant Pere, mentre que al’interior es poden veure un parell més de Naixements. Aquest canvi, segons ha explicat l’alcaldessa. Gemma Badia, “s’ha materialitzat després que es parlés amb el rector i es consensués que aquest era el lloc més idoni”. Badia ha convidat a la ciutadania visitar-lo i també a entrar al temple per admirar “un pessebre molt bonic i un diorama que val la pena veure perquè està molt ben treballat” .

Diorama
Pessebre a l’interior de l’esglesia

Un altre betlem que no ha fallat aquest Nadal és el que munta la gent gran del Casal de la Torre Lluc. Ho han fet amb la col·laboració dels infants del centre obert que també han ajudat a guarnir, amb motiu nadalencs, la resta de recons de l’equipament.

D’altra banda, i després del gran èxit de l’any passat, s’ha tornat a muntar l’original pessebre fet amb figures de Playmobil obra del gravanenc José Antonio Gómez. Aquest any, el muntatge es por anar a veure a la Unió de Cooperadors de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores, fins el proper 5 de gener.