El PP creu que la covid obliga a revisar les pioritats del pressupost
Mónica Parés, portaveu del PP a Gavà.

La portaveu del PP a Gavà, Mónica Parés, ha convocat, aquest dimarts, a la premsa local per anunciar que “aquest any tampoc assistirem a l’acte institucional de la Diada”, entre d’altres coses perquè entén que “el país té altres prioritats que la utopia d’alguns. Tot i això, Parés considera que la data suposa “l’inici del nou curs polític i “el segon gran acte públic en aquesta nova realitat marcada per la pandèmia després de l’homenatge a les víctimes de la Covid-19 del passat 29 de juny“.

Segons la portaveu dels populars “cal que, entre tots, institució, entitats i sector econòmic tornin a la normalitat per recuperar una Gavà ben viva un repte que, al seu entendre, no serà fàcil perquè “vivim moments d’incertesa enmig d’una situació de crisi fruit de la inacció de les administracions. El govern d’Espanya ha fet una pèssima gestió de la pandèmia i ara vol apropiar-se dels diners dels ajuntaments, i la Generalitat tampoc ho ha fet bé, ni en la sanitat ni en les residències. En l’àmbit escolar també han demostrat una falta absoluta de previsió, ja que queden pocs dies per a l’inici del curs i encara no estan clars els protocols”.

Parés considera que “les famílies no poden seguir patint aquesta incertesa i assegura que “una vegada més hauran de ser els ajuntaments els qui aportin solucions a la ciutadania. A Gavà, per fer-ho, tenim una pacte de ciutat aprovat ara fa un parell de mesos per entitats i partits polítics i creiem que cal començar a treballar, des d’ara mateix, revisant el pressupost municipal per plantejar quines són les prioritats actuals per ajudar a impulsar els sectors més afectats per la pandèmia”.