El PP demana que Gavà sigui pionera en la gestió del COVID19
Monica Parés

La regidora i portaveu del PP a Gavà, Mónica Parés, ha demanat que “que la ciutat sigui pionera en la gestió d’aquesta crisi. Ho hem exposat moltes vegades en altres projectes de ciutat i la gestió d’aquesta crisi no ha de ser una excepció”.

Parés ha manifestat que “la ciutadania està donant exemple amb grans mostres de solidaritat. També ho ha de fer el Govern en les decisions: les decisions que depenen de nosaltres, en el dia a dia, però també amb visió de futur per facilitar el retorn a la normalitat de les famílies i la promoció de la ciutat. Hem de començar ja a fer propostes i presentar-les. Si esperem que acabi l’Estat d’Alarma, haurem perdut temps”.

En aquest sentit la portaveu popular ha demanat “tornar a convocar comissions i plenaris telemàtics per començar a aprovar propostes” tot precisant que  “les propostes que tinguin com a objectiu ajudar a les famílies més afectades per la crisi i la reactivació econòmica de la ciutat, allà on altres administracions com la Generalitat es desentenen, el Govern Municipal podrà comptar amb el Partit Popular de Gavà”.

Mónica Parés ha recordat les propostes del PP de Gavà “vàrem dir fa setmanes que el Govern Municipal no tinguès complexes i demanès ajut a la Unitat Militar d’Emergència i l’exèrcit ha estat ajudant a la desinfecció de residències de gent gran. També, vàrem demanar que les banderes de la ciutat estiguessin a mig pal, decisió que el Govern Municipal va prendre al arribar a les 10.000 víctimes mortals espanyoles malgrat que el Govern Espanyol no ha decretat l’estat de dol davant aquesta esgarrifosa xifra”.

La portaveu popular ha assenyalat que “estem ametents a la seguretat, salut  i material amb els que compten els treballadors municipals que estan al carrer i en contacte amb altres persones. Per això, vàrem ser insistents en facilitar mascaretes als treballadors de PRESEC. Ara les ha de portar tothom, però calia ser previsor i anar per endavant de les decisions dels altres”.