Mónica Parés
Mónica Parés explica els 3 precs i 2 preguntes que porten al Ple d'octubre

El Partit Popular (PP) de Gavà vol que el govern de la ciutat sigui més contundent amb els propietaris incívics de gossos. Mónica Parés, portaveu del PP, ha assegurat que “moltes vegades hem demanat campanyes contundents de civisme destinades als propietaris de gossos perquè és una de les qüestions que més preocupen als nostres veïns, i volem recordar que al Parc de la Torre Lluc hi ha una zona on alguns propietaris no lliguen als seus gossos, i això que al costat hi ha un parc infantil”. Per tant, Parés demana al govern “una campanya contundent amb sancions per als propietaris incívics de gossos”.

Aquesta petició forma part de la bateria de tres precs i dues preguntes que els populars porten al Ple Municipal d’aquest mes d’octubre, que es celebrarà el dijous 25. Parés precisament ha recordat que en aquest Ple “hi haurà algunes declaracions a favor de la convivència, el consens i la concòrdia a la nostra ciutat, i per això demanarem al govern que es replantegi el seguir donant subvencions a aquelles entitats que vulneren el nostre estat de dret, que volen anar en contra de la nostra democràcia, i que dubten de les nostres lleis i del nostre sistema judicial”.

El tercer prec fa referència a la demanda de dedicar un carrer de Gavà a l’ex-president del govern espanyol Adolfo Suárez atès que “per normativa han de passar cinc anys des de la mort d’algú per batejar un carrer amb el seu nom, i el proper mes de març es compliran aquests cinc anys així que demanarem al govern de la ciutat que iniciï els tràmits per fer realitat aquest carrer en el primer trimestre de 2019”.

Respecte a les dues preguntes, d’una banda els populars demanaran als membres del govern local sobre les accions que s’han dut a terme en relació a una proposta del Consell Municipal de Comerç d’iniciar la campanya de Nadal amb un acte simbòlic d’encesa de l’enllumenat especial en el que puguin participar ciutadans i comerciants, i d’altra banda també demanaran explicacions sobre l’estat del projecte de la nova ciutat esportiva que es farà a Can Torelló.

En relació a aquesta darrera pregunta, la portaveu popular ha criticat el tractament d’aquesta notícia en la darrera edició impresa del diari El Bruguers assegurant que “el govern va aprofitar el darrer número per fer una publicitat del que podria ser aquest futur projecte, però el que nosaltres sabem és que és un projecte que només ha sorgit de la Junta de Govern, que encara ha de passar per moltes fases, i vam veure que el subtítol d’aquesta notícia és electoral ja mirant a les properes eleccions municipals”.

El PP, doncs, demana aquestes explicacions sobretot atenent al fet de que “si realment ha de ser un projecte de ciutat llavors l’hem de conèixer tots, i encara no s’ha fet cap concurs i no coneixem a cap empresa que es vulgui presentar, i per tant hem de passar del que pot ser pel govern un titular electoral a que ens expliquin la realitat”.