El PP respecta la vaga feminista
Mónica Parés, portaveu del grup municipal del PPC

La plaça Major va ser un any més l’escenari on es va fer l’acte de ciutat de commemoració del Dia Internacional de les Dones. Després de la lectura del manifest, bona part dels assistents van marxar a la manifestació convocada a Barcelona en defensa dels drets de les dones. I és que enguany la vaga general i la mobilització han format part del programació elaborada per l’Ajuntament

La portaveu del Partit Popular, Mónica Parés, després de l’acte, va explicar les raons per les quals el seu partit no es va sumar a la vaga general “Creiem que és una vaga feminista amb la qual no s’aconsegueix el que volen realment tots: una igualtat real i efectiva, entre homes i dones. Per aquesta igualtat hem de treballar tots plegats des de l’educació i sobretot amb els homes de la nostra societat”.

D’altra banda Mónica Parés va lamentar que el manifest que es va llegir en l’acte de ciutat “deixi de banda moltes de les preocupacions de les dones i s’hagi centrat en un missatge anticapitalista, antilliberal i podrem dir que inclús feminazi. Un missatge que des del Partit Popular no compartim i esperem que a partir d’ara els missatges que es llancin a favor de les dones de Gavà siguin d’aquells que realment preocupen a la nostra ciutadania i als nostres veïns i veïnes”