El PP vol més policia
El PP ha fet campanya a la plaça Major

El Partit Popular de Gavà ha estat fent campanya aquest matí, amb la seva carpa, a la plaça Major. La cap de llista de la formació, Mónica Parés, ha exposat algunes de les seves propostes electorals en matèria de seguretat i mobilitat. Parés ha concretat que “cal incrementar de manera important la plantilla d’agents de la Policia Municipal ja que la seva missió prioritària és la d’estar al carrer i no als despatxos”. Parés també defensa “la policia de proximitat i que es doti el cos de més recursos perquè pugui desenvolupar la seva tasca amb eficàcia i eficiència i amb totes les garanties”

En matèria de mobilitat, Parés diu que “cal fer noves places d’aparcament, especialment a la zona centre perquè rebem moltes crítiques d’això”. Per a la candidata popular “l’ampliació de zones de vianants ha fet minvar els espais d’estacionament i això fa que moltes persones que vindrien de fora a comprar no ho facin i els comerciants locals ho pateixen”.

Mónica Parés diu que també “revisarem els carrils bici i les ordenances que regulen la circulació, sobretot adaptada a les noves necessitats. Creiem que cal repensar el darrer tram de carril bici a l’avinguda del Mar i dissenyar un pla de mobilitat a la platja de la mà dels veïns i veïnes”.