El proper diumenge: calçots, botifarra i crema catalana per 10 euros

Gavà celebrarà, el proper 1 de març, la Primera Calçotada Popular organitzada per l’Agrupació de Restauradors amb la col·laboració de la Cooperativa Agropecuària i l’Ajuntament de Gavà.

Aquesta primera calçotada popular sorgeix, segons ha explicat el president de l’Agrupació de Restauradors, Josep Maria Lluch, a Ràdio Gavà  “davant l’èxit de les tres edicions del tast de calçots, ens hem animat i hem decidit anar un pas més enllà per oferir a tothom la possibilitat de gaudir d’aquest producte de la terra amb marca pròpia”.

El preu del tiquet de la calçotada és de 10 euros i inclou: calçots, botifarra, pa de pagès, crema catalana i vi.

La calçotada començarà cap a les dues de la tarda però des de les 11 es podran degustar les tapes, en el IV Tast de Calçots, dels restaurants participants: Mar de Pins, Anhel, Major36, Far de l’Illa, l’Ermita de Bruguers i el Cafè Teatre.

A més es podran comprar calçots dels productors de Gavà “uns calçots –explica Josep Maria Lluc- que tenen un sabor diferent i especial per les característiques de la terra de Gavà, són més petits i més dolços”.

Els tiquets estan ja a la venda en els restaurants participants i es poden comprar el mateix dia de la calçotada.

La idea des organitzadors és mantenir aquesta festa en el temps “pensem consolidar la calçotada i fer-la més gran, portar el tast de calçots als restaurants de Gavà durant més dies i ho volem preparar amb temps” explica Josep Maria Lluch.