El PSC Gavà defensa la reforma laboral
Jordi Tort, portaveu del PSC Gavà

El PSC Gavà ha expressat el seu “ferm suport al text de la reforma laboral” que s’ha de votar al Congrés dels Diputats. En el passat Ple Municipal ja van voler deixar clar aquest posicionament a través d’una declaració política que va prosperar amb el suport de Podemos el vot contrari del PP i Junts i les abstencions d’ERC i Ciutadans.

El portaveu del PSC a Gavà, Jordi Tort, manifesta que “aquesta reforma laboral és la primera de la democràcia que millora els drets dels treballadors i les treballadores i el que és més important ha estat pactada entre els agents socials i econòmics, és a dir, amb les entitats patronals representants de les empreses i amb els sindicats majoritaris, UGT i CCOO” és per això que ha volgut “animar a tots el grups polítics del Congrés, i sobretot els d’esquerra per tal que li donin suport”.

Tort assegura “no entendre alguns posicionament de formacions, com ERC, que pretén parlar en nom dels treballadors, per sobre dels sindicats quan ells són els seus legítims representants” i entén que “es tracta de maneres de fer que no pretenen avançar en millores, sinó posar entrebancs a l’acció de govern”.