El teatre amateur amb la Marató de TV3
Els guanyadors del concurs

L’Espai Maragall de Gavà acollirà, aquest divendres, 14 de desembre, la representació teatral dels 3 textos guanyadors de la darrera edició del concurs Paraules es Escena. Els encarregats de fer-ho seran el integrants de la Comissió de Teatre Amateur de Gavà.

Recordem que l’objectiu del certamen, encabit dins el Banc de Bones Pràctiques en l’àmbit de cultura dels governs locals, és la redacció d’un text dramàtic, original, inèdit i no estrenat, en el format de monòleg, guió breu o càpsula teatral i representable en un temps màxim de 15 minuts.

Els títols són: “Espais buits”, de Pol Salvatella, dins la categoria de 12 a 17 anys , i que dirigirà Daniel Sánchez, de La Igualtat. Ell també s’ocuparà d’un altre dels textos vencedors. Concretament d’ “El dia de la teva vida”, de Jennifer Rodà, en categoria d’adults, a patir dels 18 anys. En aquest mateix apartat, podrem gaudir també de l’obra “Una història Màgica” escrita per Joan Carles Maldonado i que ell mateix s’ocuparà de dirigir.

L’activitat comptarà amb la col·laboració de l’Aula de Dansa i començarà a les 18 hores. La recaptació obtinguda de la venda d’entrades es destinarà a la Marató de TV3, que aquest any estarà dedicada a la investigació del càncer.