El trenet del comerç es passeja per Gavà

Fins el 30 de desembre, els qui ho vulguin podran passejar-se per Gavà pujats en un curiós trenet. Es tracta del “trenet del comerç” que dins la campanya de Nadal posen en marxa, un any més, les associacions de l’Illa de Gavà i la Unió de Botiguers amb el suport de l’Ajuntament.

El trenet funcionarà de 10 a 14 hores i de 17.00 a 20.00 hores, excepte el dia 24, que només circularà fins al migdia, i el dies 25 i 26 de desembre, que no funcionarà. El vehicle fa 2 itineraris per zones comercials de la ciutat amb parada d’inici i final a la plaça de l’Església.

Es podrà pujar al trenet amb un tiquet adquirit a les botigues adherides a la promoció. També de forma directa al trenet per un import de 2€.

D’altra banda, i per tal d’incentivar les compres de Nadal al comerç local, impulsa altres accions de promoció. A l’Illa s’han guarnit les entrades dels comerços amb petits arbres de Nadal amb l’objectiu de crear un únic vial comercial. A més, les persones que facin les seves compres als establiments de la ciutat tindran dues hores d’estacionament gratuïtes als pàrquings municipals.

Els Mercats premien la fidelitat

Els Mercats també fan accions de promoció aquests dies. MercaGavà va rebre dissabte la visita del Pare Noel, i ha fet diversos tallers. A més, els paradistes durant aquests dies

Lliuren, per cada tiquet de compra un “rasca” als compradors amb premis de 5,10 o 20 euros canviables en la compra i omplint les seves dades poden participar en el sorteig de 2000 euros el pròxim 4 de gener.

El Mercat del Centre, de la seva banda, sorteja durant aquest desembre 9 lots de Nadal. Cada lot està composat d’un pernil i diverses ampolles de vi. Cada parada rifa un d’aquests lots entre els seus clients. Amb cada compra es diposita una participació en cada urna de la que disposen totes les parades. A la participació s’haurà de posar el nom i el telèfon del participant.

Cada compra tindrà opció d’entrar en el sorteig fins el matí del 24. Aquell dia, a les 14:00 hores es farà el sorteig a cada parada del seu lot de Nadal.