Els mossos escorcollen un bar de Gavà en una operació antidroga

Els Mossos d’Esquadra ha posat en marxa, des d’aquesta matinada un operatiu contra una organització criminal dedicada al tràfic de cocaïna i marihuana a Barcelona i l’Àrea Metropolitana.

Posteriorment s’ha sabut que l’operació ha començat a les 5 del matí, i que tenien programats 45 escorcolls a Barcelona i la seva àrea metropolitana, a més de 2 a Girona.

Segons els Mossos, “la xarxa operava sobretot des de la Zona Franca de Barcelona, i un dels escorcolls s’està fent en un bar gallec de Gavà”.

Aquest escorcoll ha començat en un habitatge pròxim, on els Mossos han aconseguit un joc de claus amb les que han intentat sense èxit obrir el bar.

Posteriorment han aconseguit aixecar la persiana amb una palanca, i s’han trobat una dona a dins. Han entrat amb caixes i eines per fer l’escorcoll.

 

Els mossos escorcollen un bar de Gavà en una operació antidroga
Els mossos escorcollen un bar de Gavà en una operació antidroga

L’operació s’ha donat per completada cap a les 12 del migdia, i s’han detingut una trentena de persones, entre ells membres de la família Jodorovich, un clan que històricament ha controlat bona part del tràfic de drogues a Barcelona.

També han trobat mig milió d’euros, i dues plantacions de marihuana, que han desmantellat