Els opositors al Pla de Ponent lamenten el tarannà que ha tingut Sánchez
Els opositors al Pla de Ponent lamenten el tarannà que ha tingut Sánchez

La Plataforma contra el Pla de Ponent de Gavà ha explicat en roda de premsa que se senten dolguts per l’actitud “poc dialogant” que Raquel Sánchez ha mantingut amb ells durant els anys que ha estat alcaldessa. Un dels membres d’aquesta entitat, Pau Jesús Navarro, concreta que “durant tot aquest temps el contacte amb els grups ecologistes ha estat nul i només va fer una sola trobada amb la plataforma i va ser per dir-nos que no pensava fer res”.

Anna Garcia, membre d’aquest col·lectiu contrari al projecte urbanístic, assegura que “lluny de les conviccions sostenibles que deia defensar hi han els fets, ja que, a més de Ponent, hi han planificats altres grans projectes com el de Llevant Mar o els Joncs, que comportarà la pèrdua de moltes terres de conreu”. Garcia també posa sobre la taula el tema de l’Aeroport del Prat que també els preocupa i assenyala que “ella va posicionar-se favor de la seva ampliació, i a favor de créixer i créixer, un camí que no és gens sostenible”.

La Plataforma contra el Pla de Ponent insisteix a afirmar que “el problema de l’accés a l’habitatge passa per regular-ne el seu preu, i per tant no es pot emprar com excusa per construir massivament”, ja que a més, asseguren “hi ha prou habitatge construït que està buit que podria donar resposta a les necessitats actuals de manera més saludable”.

La plataforma també ha aprofitat aquesta compareixença per felicitar que una persona de Gavà hagi aconseguit un càrrec d’importància i esperen que “ara, des el ministeri que ocupa pugui canviar el seu tarannà, mirar-s’ho més i aportar solucions”