Els Reis arriben a Gavà sense problemes
Els Reis han saludat als infants per Youtube

Els Reis de l’Orient ja han arribat a Gavà. La seva benvinguda però, ha estat ben diferent ja que, a causa de la complicada situació sanitària, els infants no han pogut aplegar-se a la plaça de Jaume Balmes per saludar-los i han hagut de veure-ho per internet, a través del canal de Youtube de l’Ajuntament. Melcior, Gaspar i Baltasar, després del seu llarg viatge, han estat rebuts per l’Alcaldessa Raquel Sánchez, qui els ha lliurat la Clau de la Ciutat per tal que, aquesta nit, puguin entrar a totes les cases de la nostra ciutat per lliurar els regals als petits.

Sánchez ha desitjat “bona feina” als Reis i els ha refermat “tot el suport dels diferents serveis municipals” perquè puguin treballar, sense problemes, “tot i el toc de queda nocturn decretat per la Generalitat”. També ha dit estar “molt il·lusionada” perquè tot i que “aquest any ha estat molt difícil, ho hem aconseguit. Per això, nens i nenes podeu anar a dormir ben tranquils perquè us portaran els regals”. Sánchez també ha volgut reconèixer “el bé que ho heu fet durant aquests mesos tan complicats. Heu demostrat que sou uns herois i unes heroïnes. Per això, us desitjo que gaudiu d’aquest dia i també vull demanar, per a tothom, salut, esperança i il·lusió, perquè aquest 2021 puguem retrobar-nos de nou”.

Gaspar s’ha adreçat als petits per dir-los que “tot i que en aquesta ocasió no s’ha pogut fer la rebuda multitudinària, som aquí per fer realitat els vostres somnis”. També  els ha agraït “el comportament exemplar que heu tingut aquest any” i els ha demanat que “seguiu amb aquesta il·lusió que ens iluminarà aquesta nit per arribar a totes les cases”.

La cavalcada, amb el tradicional llançament de caramels, tampoc ha estat possible per culpa de la pandèmia i, enlloc seu, Ses Majestats s’han passejat amb cotxes descoberts per tots els barris de la ciutat per tal que, petits i grans, els poguessin veure des de les finestres i balcons de casa seva.