Els suplents podran ser cridats per altres meses
Des de dijous, es treballa en la neteja i desinfecció dels centres

Els suplents de les meses electorals hauran d’esperar-se fins a les 10 del matí per marxar a casa per si són requerits a formar part de meses d’altres meses de col·legis de la zona. Es tracta d’una mesura excepcional, donada l’actual situació sanitària, que ha decretat la Junta Electoral de Zona (JEZ) per garantir que es puguin cobrir les vacants que sorgeixin.

Per completar una mesa electoral, la JEZ també pot designar com a president o vocal ciutadans que hagin acudit a votar, atenent, això sí, a criteris com l’edat o el risc que cada persona presenti, i escoltant els seus motius si diu que no pot quedar-se.

La Junta Electoral Central, en canvi, no permet cridar voluntaris per constituir meses.

A Gavà es constituiran un total de 54 meses en 9 centres electorals que s’han reorganitzat seguint criteris d’aforament, amplitud d’espais, accessos i ventilació. Es tracta del pavelló Jacme March, la pista del pavelló de can Tintorer, l’Institut Escola Gavà Mar, el Nou Espai Sant Jordi, el Casal Municipal de la Gent Gran de Can Tintorer, el CEIP Salvador Lluch, el CEIP Jacme March i l’IES El Calamot

Un total de 34124 gavanencs tenen dret a vot aquest diumenge.