En Comú Podem desenvoluparà les polítiques d'esquerra
En Comú Podem en les darreres hores de la campanya

José Antonio Menacho ha demanat el vot per a “En Comú Podem” en el darrer acte de campanya. Menacho ha manifestat que “hem vist debats a TV3, a Televisió Espanyola i a La Sexta i hem vist polítics en blanc i negre que creuen que la crispació és el millor per a la ciutadania i en aquesta crispació volen recaptar vots per tenir la majoria parlamentària”. Menacho ha afegit que “hem vist també un altre model que aposta per la convivència, per les millores dels serveis socials, de l’educació pública, de l’habitatge davant aquest model de crispació”.

José Antonio Menacho ha afegit que “no podem assegurar que puguem portar endavant totes les nostres propostes perquè això dependrà de les majories o minories que tinguem, però sí dependrà de que nosaltres estem en el govern que puguem avançar i no tinguem una pantalla en blanc i negre”.

Menacho, líder de Gava en Comú, ha manifestat que “és cert que a l’esquerra hi han dues opcions: els socialistes i nosaltres, els socialistes encara no han definit si pactaran amb Ciutadans o no”.

José Antonio Menacho ha demanat el vot per a En Comú Podem “apel·lem al vostre suport, al vostre vot decisiu, al vot que vol que avanci l’economia, que avanci la cultura i que avanci Espanya. Per tot això, necessitem el vostre suport”.