En el cielo también hay gilipollas
Sergio Pérez i Gerard Aliberch estrenen una nova versió de la seva obra "En el cielo también hay gilipollas"

Gerard Aliberch i Sergio Pérez són dos joves gavanencs que aquest estiu van decidir començar una aventura totalment nova per ells: estrenar la seva primera obra teatral, anomenada En el cielo también hay gilipollas. L’experiència els va anar tant bé que ara han decidit introduir alguns canvis en l’obra per tornar a representar-la.

Aliberch ens ha explicat que “hem canviat textos i hem introduït gags nous, bàsicament hem volgut fer un espectacle més amè i el que hem fet és reduir textos i donar més importància als gags visuals. El text funcionava molt bé però hi havia parts que es feien massa llargues de parlar, així que hem introduït més números musicals i més gags visuals”. Segons l’actor gavanenc, “l’estructura és la mateixa però canvia el contingut aproximadament en un 50%. La veritat és que, personalment, a mi em fa una mica de pudor repetir-me”.

Aquests canvis “no volen dir que no estiguéssim contents amb la primera versió, però hem volgut introduir-los per tal que la gent que repeteixi vegi coses noves, i que els que vinguin per primera vegada vegin un espectacle molt ben fet, que està molt preparat i que porta molta feina al darrere”. A més, un dels objectius d’aquesta nova versió de l’espectacle és “interactuar més amb el públic, perquè en el primer espectacle no parlàvem gaire amb l’audiència però ara segurament alguna persona del públic s’emportarà alguna sorpresa. Ens agrada molt la idea de fer participar al públic i que estigui immers dins de l’espectacle”.

Amb aquests canvis, Aliberch creu que “el resultat és millor que la primera versió”, tot i que insisteix en què “va funcionar molt bé, estem molt contents, la gent va riure molt i vam rebre molts elogis tot i que era la primera vegada que pujàvem a un escenari”.

Aliberch, de fet, destaca que “la gent que va venir ens van mostrar la seva satisfacció i això ens va sorprendre perquè no havíem fet un monòleg mai abans en cap lloc, era la primera vegada que actuàvem. Enfrontar-nos per primera vegada al públic i que tot anés com va anar de bé ens va sorprendre tant a nosaltres com al públic”.

La nova versió d’aquest primer monòleg de Gerard Aliberch i Sergio Pérez, En el cielo también hay gilipollas, es podrà veure al Casal Municipal de Cultura American Lake de Gavà el proper diumenge, 20 de novembre, a partir de les 19:00 hores. Les entrades, a un preu de 10 euros, es poden adquirir aquí.