En funcionament el nou equip de radiologia Hospital de Viladecans

El nou equip de radiologia convencional de l’Hospital de Viladecans ja està operatiu, després d’un mes de treballs durant el qual s’ha dut a terme la substitució d’un dels dos aparells amb els quals comptava el Centre per a la realització d’aquestes proves.

La instal·lació del nou equipament, de darrera generació i amb prestacions tecnològiques que milloraran l’atenció als usuaris del centre, ha requerit també de treballs d’adequació de la sala on està ubicat, que s’han completat en el termini previst.

La Direcció del Centre agraeix la col·laboració rebuda, tant per part dels treballadors com dels usuaris durant la realització dels treballs, que han permès que a partir d’ara l’Hospital compti amb una nova sala de radiologia amb un aparell totalment robotitzat i que utilitza tecnologia de digitalització directa. Això permet realitzar les proves de forma més ràpida i processar i abocar les imatges immediatament al sistema informàtic (historia clínica informatitzada).

 L’Hospital de Viladecans

L’Hospital de Viladecans és l’hospital de referència per als municipis de Castelldefels, Gavà, Viladecans, Begues i Sant Climent de Llobregat, amb una població de 184.000 habitants. Està acreditat com a hospital general bàsic d’aguts i té com a hospitals de referència l’Hospital Universitari de Bellvitge, per a adults; l’Hospital de Sant Joan de Déu, per a pediatria; i l’Hospital de Sant Boi de Llobregat, per a obstetrícia. Juntament amb l’Hospital de Bellvitge i la Direcció d’Atenció Primària Costa de Ponent forma la Gerència Territorial Metropolitana Sud de l’ICS.