Gran Recapte
En marxa avui (i demà) el Gran Recapte d'Aliments 2022

Avui i demà torna el Gran Recapte d’Aliments amb una novetat important: per primer cop des de l’any 2019 tornen els voluntaris als supermercats a fer recollida presencial d’aliments. A causa de la pandèmia, ni el 2020 ni el 2021 es va poder fer d’aquesta manera, i el Gran Recapte es va portar a terme només amb pagament a les caixes dels supermercats.

Aquest matí, però, els voluntaris s’han desplegat de bon matí als llocs assignats per tal de convidar als clients a fer una donació. Maria Teresa Ollé és una d’aquestes voluntàries, i aquest matí s’estava en el primer torn de voluntaris al Caprabo de Gavà Mar. Hem parlat amb ella d’hora, per això ens ha explicat que “de moment el matí està anant fluixet, però segurament al migdia començarà a animar-se la cosa. Tot i això, en una hora que portem ja hem recaptat molts aliments”.

No és la primera vegada Ollé és voluntària en el Gran Recapte, una tasca que porta a terme “perquè m’agrada ser solidària”. Respecte als aliments que més falta fan, “ara ens estan demanant que la gent doni aliments per a nadons, i com que nosaltres estem transmetent això a la gent doncs ara ja tenim bastants productes d’aquest tipus”.