Enterrament de Joan Ródenas, aquest matí
Enterrament de Joan Ródenas, aquest matí

L’església de Sant Pere de Gavà s’ha quedat petita aquest matí per acollir a tota la gent que ha volgut acomiadar-se de Joan Ródenas. L’enterrament de l’ex-president del C.F. Gavà, que va morir el passat cap de setmana, ha aplegat a nombroses peces important del club esportiu en els anys que ell va dirigir l’entitat.

Entre aquests noms que van marcar la direcció de Ródenas no ha faltat Toni Llebaria, l’entrenador amb el qual va aconseguir que el Gavà arribés a Segona Divisió B. Llebaria, visiblement emocionat, ha assegurat que Ródenas “és un gran amic, una persona sensacional”, i ha recordat que els darrers mesos va parlar molt de futbol amb Ródenas: “Van ser uns anys extraordinaris, el Gavà de Ródenas tenia molta gent al voltant i amb ell vam arribar a ser un equip de nivell”.

Carles Cuadrat, ex-jugador del Gavà que va jugar a l’equip sota el mandat de Ródenas, ha qualificat la noticia de la mort de l’ex-president de “lamentable” recordant que “a mi em va tocar ser capità a la seva època, vam tenir que treballar molt plegats per tirar l’equip endavant temporada rere temporada i li tinc molta estima, era una gran persona, potser la més important que ha tingut mai el club ja que ell va portar el Gavà a fites impensables”.

També ha volgut donar el seu últim adéu Ramon Calderé, ex-jugador del primer equip del F.C. Barcelona que va entrenar el Gavà la temporada 2000-2001 coincidint amb el tercer i darrer mandat de Ródenas. Calderé també ha destacat que “Ródenas era un home molt passional, la temporada que jo vaig entrenar el Gavà vaig rebre un tracte d’ell excepcional des del primer dia fins l’últim, arribant al punt que, tot i que jo tenia aparaulat un segon any com entrenador aquí, però per motius personals no volia seguir i Ródenas em va lliurar d’aquest compromís demostrant el seu talant com a persona i com a president”.

A l’ofici religiós ha assistit també José Peña, que va ser el president al que Ródenas va rellevar l’any 1992 en iniciar el segon dels seus tres mandats. Peña ha destacat que la mort de Ródenas és “una gran pèrdua pel Gavà, pel poble i pel futbol, perquè era un home excepcional”.

Domingo Martínez, ex-president de l’Agrupació de Restauradors de Gavà, no ha dubtat en assegurar que “se’ns acaba de marxar una persona molt estimada al poble, i jo particularment l’estimava molt perquè era molt bona persona, ha fet una feina pel Gavà que serà difícil d’oblidar i per tant sento un gran dolor per la seva pèrdua”.

PUBLICITAT