entitats esportives

L’alcaldable dels socialistes gavanencs, Gemma Badia, s’ha reunit aquest dijous al restaurant Mar de Pins amb representants d’algunes entitats esportives de la ciutat. L’objectiu ha estat doble: d’una banda, fer balanç de les inversions fetes als darrers anys per millorar les instal·lacions, així com altres accions destinades a fomentar la pràctica de l’esport a Gavà. Per Badia “ha estat una trobada molt fructífera, ja que hem estat parlant no només d’on venim, sinó cap a on volem anar. Durant aquest temps, a part de la creació del Consell de l’Esport, hem fet una millora de les instal·lacions existents: el canvi de gespa a Can Torelló, les millores a la Bòbila, les cortines que s’han canviat a Can Tintorer… hi ha hagut moltes inversions. Però també és veritat que, amb la quantitat de teixit associatiu que tenim destinat a l’esport, al final tenim un dèficit d’equipaments, i això és una realitat. Aquesta és una de les grans apostes de cara al proper mandat i al futur de la ciutat, i això també es veu amb els projectes que tenim pensats”.

De cara al futur, el PSC de Gavà ha parlat de projectes imminents, com la base nàutica, una escola de mar a preus populars per a tota la ciutadania. “Tenint a Gavà un mar com el que tenim, no podem estar d’esquena als esports marítims i de sorra, alguns dels quals es poden fer durant tot l’any”, ha comentat Gemma Badia, que també ha parlat de l’esport a la muntanya.

Quant als projectes a més llarg termini, la líder dels socialistes gavanencs s’ha referit a la piscina descoberta i també a “la part de les Massotes, al costat del Barnasud, on va una instal·lació esportiva; o la zona de Can Torelló, on estava l’antiga caserna que, en el moment en què acabi el planejament, que serà d’aquí a un any com a molt, també tindrà un complex esportiu important”.

L’aposta de futur per al PSC, doncs, és fer de Gavà una ciutat encara més esportiva. “El que volem és que aquesta ciutat tingui una base molt potent i cohesionada d’oferta esportiva per a infants i joves. Perquè tota aquella societat que practica esport està cohesionada, té uns valors, sap treballar en equip, coneix la cultura de l’esforç i prioritza l’esport abans que altres coses molt més perjudicials”, ha conclòs Badia.

Les entitats esportives presents a la reunió, per la seva banda, han pogut també donar el seu punt de vista respecte a aquestes propostes i a les necessitats que tenen per poder desenvolupar millor la seva activitat.