independència

L’Assemblea Nacional Catalana va organitzar ahir, 18 de maig, als baixos del Museu de Gavà, un debat amb les forces independentistes que es presenten a aquestes eleccions municipals. El tema girava al voltant de la independència des del punt de vista de la política municipal, i el debat va comptar amb la presència del cap de llista de Junts per Gavà, Isidre Casas, i del número cinc de la candidatura d’Esquerra Republicana, Eveli Villuendas. Aquest ha destacat que “a ERC Gavà hem acceptat tots els debats que ens han proposat, a diferència d’altres partits, que gairebé no han anat a cap”.

A banda d’exposar com es pot treballar per la independència des del municipalisme, Villuendas va aprofitar per anunciar que la seva formació s’ha adherit a la campanya “Stop Vox”, feta “per la unitat contra el feixisme i el racisme, que busca evitar els discursos d’odi en la campanya. La candidatura d’ERC Gavà s’hi ha adherit perquè, abans de tot, nosaltres som demòcrates, el moviment independentista és demòcrata, i s’han d’evitar discursos d’odi i antidemocràtics”.

Esquerra Republicana continuarà la seva campanya electoral aquesta mateixa tarda a l’estació de Renfe, on parlarà de transport públic.