ERC defensa un Gavà animalista
Albert Massana fa campanya a peu de carrer.

ERC Gavà segueix en campanya. Aquest dijous el cap de llista de la formació, Albert Massana, ha exposat la necessitat de “defensar els drets dels animals fent de Gavà una ciutat amb consciència animalista”. Massana assegura que “som els únics que som realment sensible en aquest assumpte tal i com va quedar palès en el debat electoral celebrat ara fa uns dies”. El cap de llista recorda que “presentem propostes molt concretes, que van des de la creació d’un refugi adequat per a gossos i gats, fins al compromís ferm de treballar, de manera estreta i activa, amb les entitats animalistes per tirar en endavant aquest projecte i molts altres, i sempre que sigui possible, congestionat des de l’administració local”.

ERC defesa, en el seu programa, “l’ètica animal, amb accions educatives a les escoles, amb sancions per als incívics en el tracte amb les mascotes i amb controls anti-plagues amb mètodes menys perjudicials per al medi ambient”. També parlen de “crear una plaça específica de tècnic d’intermediació amb temàtica animal que vetlli per al correcte desenvolupament de les activitats de la seva competència”.

El programa també concreta la reformulació de correcans , fent-los més petits i més dispersos emplaçats a la plaça Catalunya, l’avinguda Diagonal, el passeig Joan Maragall, l’American Lake, can tintorer, el parc de la Torre Lluc, la plaça Moragues, can Tries i tres més a Gavà Mar.

Massana defensa “la necessitat d’ampliar els espais de participació també amb les entitats ecologistes i les que es dediquen a la cultura popular”.