ERC proposa millores al centre
Albert Massana de campanya al barri del Centre

L’alcaldable d’ERC a les eleccions municipals del 26 de maig, Albert Massana, va fer ahir a la tarda campanya al barri del Centre. A la plaça de la Pagesia el partit va instal·lar una carpa informativa i en companyia de companys de la candidatura va explicar a veïns i veïnes les seves propostes per al barri.

Massana va remarcar que una de les principals propostes tenen relació amb la neteja “sobretot la qüestió relativa a la recollida selectiva que cal aplicar-se encara més perquè hi ha hagut canvis de contenidors però creiem que el sistema encarna no és prou bo”.

L’incivisme és un altre dels temes que preocupen a ERC, segons Massana “és un incivisme que es mostra cada dia al voltant dels nous contenidors. La gent segueix abocant deixalles i no fent el reciclatge com s’ha de ser. En aquest cas, si l’Ajuntament adopta mesures a favor del civisme multant aquestes conductes, nosaltres, com ERC, li donarem un cop de mà”.

Al barri del Centre és troba el SIAD, l’equipament municipal que dóna servei i atenció a les dones. Per a Massana “s’ha de millorar aquest servei i fer un nou circuit de la violència de gènere més ràpid”.

Finalment el cap de llista d’ERC va parlar dels problemes d’aparcament al barri. Massana creu que “la solució passa per la proposta que fa Esquerra de crear 412 places d’aparcament gratuïts que col·locaríem al perímetre perquè del que es tracta és que la gent pugui aparcar el cotxe fora i vindre al centre caminant o en bicicleta”.