ERC demana nous punts verds
Punt verd de la plaça de Catalunya

El grup municipal d’ERC presentarà una proposta al Ple de febrer per crear nous punts verds de recollida selectiva de deixalles a la ciutat, com el que ja existeix a la plaça de Catalunya. La formació recorda que “l’espai actual, ubicat prop de MercaGavà, es va materialitzar gràcies a l’acord signat entre Esquerra i el govern local per aprovar el pressupost del 2016” i “està tenint un èxit important d’acollida per part dels ciutadans”.

El prec assenyala “altres indrets del municipi on instal·lar punts que fomentin el reciclatge, tenint en compte que es troben a zones amb una presència important de botigues i parades de venda de queviures. Aquest seria el cas de la plaça Major i la plaça Balmes, situades a l’entorn de l’Illa del Centre, el principal eix comercial de Gavà”.

Un altre lloc proposta és la plaça de l’Església on ERC recorda que “s’ha desmantellat recentment un quiosc” i precisa que “l’Ajuntament va obrir un concurs públic per adjudicar la seva gestió, però no es va presentar cap candidat a la licitació”. La proposta demana, en aquest cas concret, “reconvertir aquesta instal·lació ara buida en un punt verd, la qual cosa reduiria els cost de la seva posada en funcionament”.