ERC reestructura el seu grup municipal a la ciutat de Gavà
Les cares del grup municipal d'ERC a Gavà

La mort sobtada d’Albert Massana el passat 4 de març, regidor i portaveu del Grup Municipal d’ERC-Gavà, ha obligat a reestructurar aquest, fet que es va materialitzar en el passat Ple Municipal de maig amb la presa de possessió de la Mireia Villuendas Huguet com a nova regidora d’ERC a Gavà.

Miquel Rosselló assumeix el càrrec de portaveu del Grup Municipal, amb Marta Jiménez com a portaveu adjunta. Així mateix s’incorpora com a regidora Mireia Villuendas.

Per tant, el Grup municipal d’ERC-Gavà queda format per:

  •     Miquel Roselló Lasheras, portaveu del grup Municipal, és tècnic de disseny a l’empresa Roca. Portaveu del col·lectiu La Mata de Jonc, voluntari social i defensor dels drets dels animals
  •     Marta Jiménez Iborra, portaveu adjunta, és filòloga i diplomada en gestió i administració públiques. Es professora d’adults.
  •     Andreu Pérez Lorite, regidor, llicenciat en periodisme; ha estat emprenedor autònom i va regentar un negoci d’hosteleria. Actualment és treballador de la sanitat pública.
  •     Mireia Villuendas Huguet, regidora, és Dietista – Nutricionista, Tecnòloga d’Aliments i màster en Nutrició i Metabolisme (especialitat Aliments Saludables). Va treballar més de 10 anys en el sector del comerç. Actualment treballa de Tècnica de Qualitat i Laboratori. Va ser coordinadora de l’Assemblea Nacional Catalana a Gavà.

Segons ERC “el grup, manté el tarannà que ja tenia en la seva composició primitiva: més presència de dones (recordem que la Montserrat Arnau va deixar el càrrec per motius de salut), i sobretot combinació de veterania (tant l’Andreu Pérez com la Marta Jiménez han estat regidors i portaveus en mandats anteriors) amb noves incorporacions; en Miquel Rosselló, actual portaveu, va prendre possessió per primera vegada del càrrec de regidor el passat 2019”.

Mireia Villuendas és el primer cop que assumeix el càrrec de regidora; va formar part de la llista electoral d’ERC-Gavà per primer cop el 2015 com a independent i en aquest mandat, ja com a militant, ha assumit la secretaria de la dona a l’executiva local.

ERC precisa també que “un altre factor de la composició del grup és la voluntat de renovació: la intenció és d’anar passant progressivament el testimoni a noves cares dins la Secció Local per donar a la tasca d’ERC al consistori nous aires i sobretot relleu generacional. Per això s’ha apostat per un regidor de nova incorporació per a les tasques de portaveu”