Finalment, el Che Che de Castelldefels va ser el guanyador del Joc de Cartes de TV3 d’aquest dimecres. El restaurant de Pedro Moya va obtenir, amb diferència, la més alta puntuació per part de la resta de participants i també del presentador Marc Ribas aconseguint, així, el premi de 5.000 euros per invertir en el seu propi local. A més, també va ser el guanyador del Segell Blau d’Agbar per a l’establiment més sostenible i el que fa un ús més eficient de l’aigua.
Val a dir però, que l’Ermita de Bruguers. Amb un global d’un 8,5 va obtenir una molt alta valoració en el producte de l’horta (9), especialment amb els espàrrecs blancs de Gavà, que justament era el leif motiv del programa. El companys van fer algunes crítiques a l’espai, en considerar-lo “massa de masia” i al servei, i és que segons assegurava el xef, David Cartoixà, “l’Antonio estava una mica nerviós”. Un moment divertit va ser a l’arribada, quan hi va haver certa broma en veure la barreja idiomàtica de català i castellà en els rètols d’entrada, i a les postres, quan les carfoxes amb xocolata no van acabar de fer el pes.

El Calamar & Lobster Lounge va quedar tercer. La seva propietària, la Mireia Pla, diu que esperava “més nota per part dels companys” i que “alguns, com el Pedro, han vingut a jugar”. En la seva visita al restaurant de la platja de Gavà, la resta de competidors van considerar que “el menjar era correcte” , i segons Pla “no van acabar entendre el concepte entre gastro beach de cuina marinera i el lounge exterior”. El seu punt fort en nota va ser el servei, amb un 10.

Puntuacions de l’Ermita de Bruguers. Total: 8,5
- Cuina 8
- Servei 9
- Espai 7
- Producte 9
- Menjar 8
- Preu 10
Puntuacions del Calamar & Lobster Lounge. Total: 7,3
- Cuina 6
- Servei 10
- Espai 8
- Producte 6
- Menjar 6
- Preu 8