Escollida la comissió de la Plataforma per unes Pensions Dignes de Gavà
La Plataforma per unes Pensions Dignes es manifesta cada dilluns

La Plataforma ha convocat una manifestació per al proper dissabte, 10 de març, a les 12 del migdia

La comissió, que va ser escollida per majoria absoluta, ha quedat constituïda per Juan Antonio Heredia com a president, Carmen Ruiz com a Secretària, Carmen León per Relacions amb la Gent Gran Jordi Parera per a Xarxes Socials, Cristina Agustí que es dedicarà a Relacions Institucionals i Associacions de Veïns, Ramón Hernández en Relacions Exteriorsl, Manuel Santolaria per a Relacions amb Sindicats i María Carmen Contreras com a Secretària de la Comissió de Treball.

Com a vocals de la comissió van resultar escollits: Montse Abarca, Felipe Alonso, Rosa María Fernández, Domingo Martínez, Manuel Pi, Francisco Javier Pazos, Margarita Roca, Mari Carmen Escribano i Amador Galán.

La Plataforma per unes Pensions Dignes va sorgir després que un grup de gavanencs i gavanenques hagin coincidit en algunes manifestacions les darreres setmanes i amb la voluntat de concretar millor les seves reivindicacions. Les dues persones impulsores d’aquesta iniciativa Juan Antonio Heredia i Carmen Ruiz, van presentar fa uns dies aquesta plataforma.

A més d’escollir la comissió, l’assamblea va aprovar la convocatòria de la manifestació “Per unes Pensions Dignes a Gavà” que tindrà lloc el proper dissabte 10 de març a les 12 hores a la plaça Balmes. Al finalitzar hi haurà la lectura d’un manifest a la plaça de Batista i Roca.