Esmorzar d'agraïment a mentors i educadors del Talent Factory per agrai
Esmorzar d'agraïment a mentors i educadors del Talent Factory per agrai

Aquest matí ha tingut lloc a l’Áccura Gavà Mar un esmorzar de celebració del Talent Factory d’enguany. L’esdeveniment ha servit per reunir als alcaldes de Gavà i Viladecans, Raquel Sánchez i Carles Ruiz respectivament, amb mentors i educadors que han participat en l’edició d’enguany d’aquesta iniciativa.

Raquel Sánchez ha volgut destacar que “era bo fer aquest acte de reconeixement i d’agraïment a les empreses que han treballat com a mentors dels nois i també als professors que han fet possible aquest projecte i que se’l van creure des del primer dia”. L’alcaldessa ha posat de manifest que en aquesta segona edició s’ha notat que “els participants han presentat projectes que no només tenen un retorn econòmic sinó que també tenen un retorn social, un retorn mediambiental, i això crec que és la base per construir als futurs emprenedors de les nostres ciutats i a més arrelar-los al nostre territori”.

Carles Ruiz, de la seva banda, ha posat l’accent en la importància econòmica del territori on actua el Talent Factory: “aquest és dels pocs llocs de Catalunya que pots trobar qualsevol sector de l’economia, des de l’agricultura fins el turisme passant pels serveis i la indústria, i aquests mecanismes de relació i de portar a terme reptes en comú són els que permeten que la innovació i la capacitat d’oportunitat de les empreses millori”.