Espai Orgànic Premi Delta

Espai Orgànic, de Gavà; Premiumlab, de Sant Boi; Air Net, de Viladecans; Imotion Analytics, de Castelldefels i Total Freigh, del Prat han estat les guanyadores de la 14 edició dels Premis Delta a les millors iniciatives empresarials 2018-2019. Cadascuna ha rebut una aportació econòmica de 2000 euros.

Els guardons s’han lliurat, aquest dijous, en un acte a Can Massallera, de Sant Boi, presentat per la periodista Glòria Serra. Els premis estan impulsats conjuntament pels ajuntaments de Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Castelldefels, El Prat de Llobregat i Gavà.

L’acte ha comptat amb la presència de Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat; Jordi Tort, tinent d’alcaldia de Nova Governança i Economia de Gavà;Elena Alarcón, tinenta d’alcaldia de Serveis Generals i d’Empreses, Ocupació i Innovació de Viladecans; Eva López, tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica de Castelldefels i Marta Mayordomo, tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació del Prat

Els Premis Delta tenen com a objectiu fomentar la creació, el desenvolupament i la consolidació d’empreses i comerços dels municipis participants de la zona Delta del Baix Llobregat. La convocatòria dels Premis Delta és biennal i s’emmarca dins d’un conveni de col·laboració signat pels cinc municipis de la Zona Delta.

Empreses guanyadores

  • Laboratoris Premiumlab (laboratori d’assajos clínics), de Sant Boi.
  • Air Net (especialistes en la neteja de “sales netes”), de Viladecans.
  • Imotion Analytincs (enginyieria de software), de Castelldefels.
  • Total Freight (agència de transport), del Prat de Llobregat.
  • Espai Orgànic (botiga d’aliments ecològics), de Gavà.

Empreses finalistes

  • SomBò Cuina Sana (restaurant de cuina saludable) i Copyart (copisteria i disseny), de Sant Boi.
  • Efisiopediatric (fisioteràpia pediàtrica) i Bakery by Noelia (pastisseria i obrador), de Viladecans.
  • Smart Baby (productes adaptats als bebès) i The Beach Factory (empresa de coworking), de Castelldefels.
  • Sinater (aillaments tèrmics) i Lilotech (domòtica), del Prat.
  • Funtraders (comerç exterior) i Aincat Inmobiliaria, de Gavà.

El Jurat dels Premis Delta 2018-2019 està format per representants del món educatiu, financer, empresarial, comercial i sindical. Han valorat l’originalitat de la idea, el grau de definició del producte, el coneixement del mercat, la responsabilitat social (llocs de treball i medi ambient), la viabilitat comercial i econòmica, el potencial de creixement, els aspectes innovadors, l’obertura a mercats exteriors, l’economia social i cooperativa, l’ús de les TIC, i la qualitat de la presentació final.