Estela Ortega a les Primàries de Podem Gavà
Estela Ortega, a les Primàries de Podem Gavà

L’actual portaveu de Podem Gavà, Estela Ortega, ha anunciat la seva voluntat de concórrer en el procés de Primàries a nivell local per a ser secretària general de la formació. Ortega es postula com una peça important “per enfortir el cercle i consolidar-lo a ciutat per tal que esdevingui una eina valuosa per a la gent a l’hora de poder expressar-se i, d’aquesta manera, iniciar el tan necessari canvi de la situació política actual”.

Estela Ortega ha precisat que, la seva, “és una candidatura feminista i amb paritat” que “cerca la igualtat de drets i oportunitats per a totes i per a tots” i que vol “donar més visibilitat a les dones”. També destaca que “és un projecte farcit d’il·lusió, que vol connectar amb persones de totes les edats, però especialment amb els joves, un col·lectiu que, en la seva majoria, viu molt allunyat de la política local”.

Amb tot plegat, Ortega subratlla que vol construir un Podem Gavà “fort, feminista , transversal i obert a la participació de tothom”.

Va a dir que, la secretaria general municipal és l’òrgan encarregat de representar Podem en la política local i s’ocupa de coordinar les activitats del partit.

Recordem que, a més d’Estela Ortega, també es postula al càrrec Arnau Luque qui, aquest mateix dijous, anunciava la seva candidatura a través de la premsa local.